Trias Zottika

Carnaval is niet alleen maar feestvieren. In bestuurlijk en organisatorisch opzicht komt er heel wat kijken om een grote carnavalsvereniging te bestieren en een goede financiële huishouding is daarbij onontbeerlijk. In 2001 werd De Trias Zottika vanuit de carnavalsvereniging ‘De Othmarridders’ opgericht, in eerste instantie om sponsorgelden binnen te halen voor de bouw van een eigen hal op de Mors en om goede faciliteiten te verkrijgen voor onze carnavalsvereniging. Tegenwoordig krijgen wij regelmatig de vraag “Waar gaat ons sponsorgeld naartoe? Wordt dit niet gebruikt voor drank, kleding, ed.?” Wij kunnen u garanderen, dat is zeker niet het geval.

Maar wat gebeurt er dan wel met uw sponsorbijdrage?

De hal staat er alweer geruime tijd en hier wordt intensief gebruik van gemaakt door verschillende commissies. Jaarlijks wordt er bijvoorbeeld hard gewerkt door de wagenbouwers van de Othmarridders en de Siepeljonkers. Daarnaast zijn er ruimtes ingericht voor de verschillende commissies en een oefenruimte voor de zittingsavonden. De hal is echter niet vrij van hypotheek, uw bijdrage wordt dan ook in eerste instantie gebruikt voor de aflossing, rente en overige kosten die horen bij een eigen pand.

Wat doet de Trias Zottika voor haar leden?

Van de jaarlijkse sponsorbijdrage vloeit een derde deel terug naar De Trias Zottika en hiermee u als lid. Elk nieuw lid ontvangt een uniek door de Ootmarsumse kunsternaar Berend Seiger voor De Trias Zottika vervaardigd bronzen beeldje. Daarnaast wordt jaarlijks een gezamenlijk advertentie met logo’s van de aangesloten leden in ons carnavalsmagazine “De Siepellocht” geplaatst.

Sinds 2012 wordt er in het najaar jaarlijks een gezellige informele netwerkavond georganiseerd waarbij aansprekende gastsprekers zijn/haar visie op het zakendoen in de breedste zin van het woord uiteenzetten. Zo mochten wij de afgelopen jaar bijvoorbeeld Joop Munsterman en Dik Wessels begroeten op deze avonden.

In januari wordt er een spetterende feestavond verzorgd. Naast heerlijk eten en drinken worden deze avonden gekenmerkt door een gezellig samenzijn en ieder jaar weer een verrassende artiest. Dennie Cristiaan, Jannes, Jeroen van de Boom en Peter Beense, ze stonden de afgelopen jaren bij De Trias Zottika op de bühne . De leden met partner worden hiervoor uitgenodigd en tevens zijn twee introducés op deze avond van harte welkom. Last but not least worden de Trias leden en partners uitgenodigd voor de jaarlijkse zittingsavonden in ons stadstheater ‘de Schalm’

Zoals u kunt lezen voorziet De Trias Zottika en haar leden de carnavalsvereniging van de nodige middelen om jaarlijks een mooi carnavalsfeest te organiseren voor velen. Dit carnaval verbindt de Ootmarsummers tot het gezamenlijk bezig zijn en plezier maken, dit in een tijd dat digitalisering en individualisme steeds meer gemeengoed wordt.
Wij blijven innoveren om het u, als lid, naar de zin te maken en het carnaval naar een hoger plan te tillen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bent u ook enthousiast en geïnteresseerd om sponsor worden van Carnavalsvereniging de Othmarridders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! U kunt contact met ons opnemen met commissie voorzitter Erik Lammerink door een mail te sturen naar secretariaat@othmarridders.nl.


De Trias Zottika leeft dankzij u en laten we dit vooral voortzetten!