Ev’n d’r oet in disse tied?  Wandel het Othmars Ommetje! 

Een historische (op)tocht langs het oude normaal. Een prachtige tocht van 1,1 kilometer met 57 jaar carnavalshistorie uit de Siepelstad.  

Van vrijdag 12 februari tot en met dinsdag 16 februari zijn de Siepelstad diverse etalages voorzien van een stukje carnavalshistorie. Othmars Ommetje neemt u mee langs deze etalages die fraai zijn ingericht met een grote verscheidenheid aan foto’s, anekdotes en attributen uit de rijke historie van de Othmarridders en de Siepeljonkers. Een tocht door het centrum voor jong en oud.

Onderweg staat ook een led scherm waarop prachtige beelden van 57 jaar carnaval in de Siepelstad te zien zijn. Een boeiende tocht die, als je de aanwijzingen opvolgt, veilig binnen de huidige maatregelen van het coronabeleid valt! Deze tocht kun je prima met je eigen huishouden en op anderhalve meter afstand van anderen lopen! 

De tocht en de etalages zijn weergegeven op een plattegrond, deze is onderaan te downloaden, printen en time to go.

Voor de kinderen is er een extra activiteit bedacht in de vorm van een carnavaleske speurtocht welke is uitgezet. In de etalages vind je verschillende letters. Weet jij ze alle 15 te vinden en daardoor het juiste antwoord te geven? Geef dan je goede antwoord door via othmarsommetje@gmail.com en vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en leeftijd en wie weet maak jij kans op een mooie prijs. 

Wij gaan ervan uit dat iedereen de huidige coronamaatregelen respecteert en naleeft, zodat we in deze tijden er veilig ‘ev’n oet kunt’ en Othmars ommetje op een verantwoorde manier kunnen lopen. Veel plezier!

Menu