Op 2, 3 en 4 februari a.s. vinden de jaarlijkse Zittingsavonden van carnavalsvereniging de Othmarridders plaats. Ook dit jaar belooft het weer een zeer gezellige en ontspannen avond te worden met muziek, buuts, dans en sketches, waarvoor de sporthal de Schalm zal worden omgetoverd tot een heus Stadstheater. Een heerlijk ongedwongen avondje uit dus!

Zowel leden als niet-leden kunnen bij deze prachtige avond aanwezig zijn.  Op woensdag 25 januari a.s. zijn entreekaarten te koop bij residentie De Bistro Ossenvoort in Ootmarsum. De procedure is gelijk als in voorgaande jaren. Vanaf 19.00 uur kunnen leden van de vereniging hun plaatsbewijs kopen (onder overlegging van hun lidmaatschapskaart), gevolgd om 20.30 uur door niet-leden.

De kosten bedragen voor leden €.7,50 en voor niet-leden €.25,00. Per lidmaatschap kunt u 1 entreekaart kopen. U kunt per persoon maximaal 10 kaarten aanschaffen (leden dienen een even groot aantal lidmaatschappen te kunnen tonen)

Mocht u op 25 januari niet kunnen, dan is er de mogelijkheid om op maandag 30 januari, dinsdag 31 januari of woensdag 1 februari tussen 19.00u en 20.00u in de kantine van de Schalm kaarten te kopen.

De Bistro Ossenvoort is 25 januari a.s. al vanaf 13.00 uur geopend. Tot ziens op 2, 3 of 4 februari  a.s. voor de 54e Zitting van de Othmarridders!

Menu