Kindercarnaval commissie

De commissie kindercarnaval organiseert jaarlijks op Rosenmontag een gezellige carnavalsmiddag voor alle kinderen in de groepen 1 t/m 7 van basisschool en het speciaal onderwijs. Daarnaast wordt voor de kinderen van groep 8 en de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs in samenwerking met de Siepeljonkers een spetterende middag georganiseerd. De middag wordt op meerdere horeca locaties in de Ootmarsumse binnenstad  gehouden begint en loopt van 13:30 uur tot circa 16:00 uur.

Met een heuse dweilpas gaan de kinderen op pad naar de verschillende locaties om de genieten van een gevarieerd programma met o.a. dansen, een goochelaar, spelletjes en bingo. Uiteraard hoort  daar ook wat lekkers bij zoals  een broodje knakworst, chips en ranja. Natuurlijk zijn ook de ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes van harte welkom, onze doelstelling is zoveel mogelijk kinderen een superleuke middag te bezorgen, een mooie bijkomstigheid is dat ouders samen met hun kinderen carnaval kunnen vieren. Aan het einde van de middag komt de Prins met zijn adjudanten de festiviteiten afsluiten.

Voor de kinderen is de middag helemaal gratis en dat is mogelijk dankzij de medewerking van onze sponsoren; Bakkerij Schulten, Slagerij Arens, Hotel Restaurant Van der Maas en Stadscafé “In Den Guldene Crone” en ‘De Senaat’.  Daarnaast kunnen we altijd rekenen om een groep enthousiaste hulpouders, lijkt het u leuk om op deze middag te helpen op één van de locaties? Neem dan contact op met onze commissie!

Menu