Veel gestelde vragen

Ledenkaart verloren of niet ontvangen
Adreswijziging doorgeven
Lid worden
Afmelden
Sponsoring
Kaartverkoop zitting
Ledenkaart verloren of niet ontvangen

De ledenkaarten worden in de maand december door de vereniging met de grootste zorgvuldigheid verzonden. Ondanks dat kan er door diverse omstandigheden wel eens wat mis gaan of bent u uw ledenkaart zelf kwijt geraakt. Geen paniek,  via de secretaris van de vereniging kunt u een nieuwe ledenkaart aanvragen.
Stuur hiervoor een e-mail naar secretariaat@othmarridders.nl

Adreswijziging doorgeven

Onze ledenadministratie is reuze geholpen als uw adresgegevens actueel zijn, hieronder valt ook u email adres. Bent u verhuist, zijn uw adresgegevens in onze correspondentie niet correct of heeft u een nieuw email adres? Geeft het (online) door zodat wij correspondentie naar het juiste adres kunnen versturen. Heeft u een nieuw email adres, adres of telefoonnummer, laat het ons weten door een email te sturen naar secretariaat@othmarridders.nl

Lid worden

Wat fijn dat u overweegt lid te worden van CV de Othmarridders! Niet alleen ondersteund u daarmee de vereniging maar het lidmaatschap heeft diverse voordelen zoals voorrang bij de kaartverkoop voor de jaarlijkse zittingsavonden en bovendien een fikse korting op de prijs van de kaarten.

Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De contributie bedraagt € 17,50 per jaar en wordt rond 11 november van ieder jaar geïncasseerd.

Vul het aanmeldformulier in, na verwerking wordt de aanmelding door de ledenadministratie bevestigd.

Afmelden

Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Opzeggingen van een lidmaatschap dienen vóór 1 augustus te zijn gedaan bij de secretaris. De inning van de contributie a €17,50 per jaar, zal plaatsvinden rond 11 november van ieder jaar.

Sponsoring

U heeft interesse in sponsoring van carnavalsvereniging de Othmarridders? Geweldig, carnaval verbindt en levert een belangrijke sociale bijdrage aan gemeenschap van Ootmarsum en omgeving.

Sponsoring is mogelijk op verschillende manieren zoals de Trias Zottika, of een advertentie in ons glossy carnavalsmagazine ‘de Siepellocht’.

We gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden, neemt contact op met;

Kaartverkoop zitting

De kaartverkoop voor de jaarlijkse Zittingsavonden vindt plaats in de residentie ( Grand-Café Bistro Ossenvoort ).

Gezien de grote belangstelling zorgt de vereniging dat bij de ingang op deze dagen vanaf 16.00 uur twee organisatieleden zitten die ieder binnenkomende persoon registreren.  Op het af te geven nummer wordt de naam en het aantal benodigde kaarten vermeld. Indien deze persoon Grand Café Bistro Ossenvoort verlaat, dan dient hij een plaatsvervanger aan te melden bij de deurwacht, anders vervalt zijn nummer! De plaatsvervanger wordt dan genoteerd. Even naar huis gaan betekent dus verlies van je oproepnummer. Leden kunnen niet dubbel genoteerd worden. Vanaf 19.00 uur worden de nummers en namen omgeroepen en vindt in de bovenzaal de kaartverkoop plaats zoals we dat normaal doen. Dus op vertoon van een lidmaatschapskaart kan één kaart worden gekocht voor een Zittingsavond. Iemand kan wel op vertoon van meerdere lidmaatschapskaarten, meerdere toegangskaarten halen. Tot een maximaal 10.

Menu