Kindercarnaval

Nieuws

Hallo kinderen uit (Oud-)Ootmarsum, Nutter én Agelo. Zit je in groep 1 tot en met 8 van de Meander of het Boaken? Dan heb je geluk, want wij organiseren op Rosenmontag weer een middag vol activiteiten voor jullie.

Bij de vertrouwde locaties, Hotel Restaurant Van der Maas en Ons Gebouw zijn jullie van 13:30 tot 16:00 uur van harte welkom. Er is muziek, er zijn diverse spelletjes te doen en natuurlijk is er weer iets lekkers. De bingo blijkt een groot succes, dus zal dat er ook dit jaar weer zijn! De activiteiten zijn afgestemd op leeftijd. Kijk dus goed in het schema wanneer je waar naartoe kunt.

Bij Ons Gebouw zal goochelaar Jan Kosters weer voorstellingen geven.

Groepen 1 en 2 : 13:30 tot 14:00 uur

Groepen 3, 4 en 5 : 14:15 tot 15:00 uur

Groepen 6, 7 en 8 : 15:15 tot 15:45 uur

Aan de rechterkant bij Van der Maas, bij de kapstokken, wordt de bingo georganiseerd. Uiteraard zijn er leuke prijsjes te winnen. In verband met de beperktere ruimte worden de kinderen hier per groep verwacht. Natuurlijk mogen de jongere kinderen hierbij geholpen worden, al is er misschien niet voor iedereen een stoel.

Groep 5 : 13:30 uur

Groep 6 : 13:50 uur

Groep 7 : 14:10 uur

Groep 8 : 14:30 uur

Groep 1 : 14:50 uur

Groep 2 : 15:10 uur

Groep 3 : 15:30 uur

Groep 4 : 15:50 uur

Bij binnenkomst ontvang je een pas. Staat er een handtekening van Prins Tim op je pas, dan val je meteen al in de prijzen! Vergeet niet achterop te kijken of je een prijswinnaar bent.

In de loop van de middag komen ook Prins Tim met zijn adjudanten Michel en Bart en de Dakkapel langs. De prijswinnaars mogen aan het eind van de middag met de prins op de foto.

We zouden het leuk vinden als jullie allemaal komen. Neem je ouders en/of opa en oma gezellig mee. Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom. Kinderen met een pas krijgen iets lekkers te eten en er is gratis ranja. Als je iets anders wilt drinken moet je een muntje betalen.

De commissie Kindercarnaval wil de sponsoren én de hulpmoeders die deze gezellige middag mede mogelijk maken, enorm bedanken. Zonder Hotel Van der Maas geen ranja en FAB-jes en Bakkerij Schulten verzorgt de broodjes die traditiegetrouw worden belegd met de worstjes die beschikbaar worden gesteld door Slagerij Arens. Zonder de hulpmoeders zou de middag überhaupt niet door kunnen gaan; Bedankt dames!

Wij wensen jullie alvast een gezellige middag.

Related Posts

No results found

Menu