Carnavalsagenda

Helaas in 2021 geen carnaval!

Siepels en Siepelinnen, 

Carnaval lijkt verder weg dan ooit. De regels: afstand houden, één bezoeker en een avondklok laten carnavalsactiviteiten niet of nauwelijks toe.

Vanaf het moment dat we met corona te maken kregen zijn we als vereniging optimistisch gebleven omtrent het organiseren van activiteiten. Want als vereniging die midden in de Ootmarsumse maatschappij staat, willen we deze maatschappelijke betrokkenheid ook uitdragen.

Helaas heeft de verscherping van de regels hier grotendeels roet in het eten gegooid. We begrijpen dat een jaar carnaval overslaan niet onoverkomelijk is, maar wel heel jammer.

Er waren verschillende commissies die in de aanloop naar naar de carnavalsperiode met mooie ideeën kwamen. Een aantal daarvan zijn nog steeds uitvoerbaar, en zullen in en rond het carnavalsweekend worden uitgevoerd. Op dit moment kunnen we daar nog niet met 100% zekerheid aangeven hóe en in welke vorm dat zal gaan, i.v.m. de maatregelen. Daarover volgt een dezer dagen meer.

Met deze commissies hebben we regelmatig contact.
We zijn scherp op de manier van organiseren én hoe we dit naar buiten brengen.
De gezondheid van onze leden en alle andere betrokkenen staat voorop.

Wij missen het carnaval in ieder geval heel erg en we horen veel soortgelijke geluiden om ons heen. Wij laten ons niet uit het veld slaan.

We hebben trouwe leden en betrokken sponsoren in de vorm van de Trias Zottika en adverteerders in onze (dit jaar tóch bijzondere!) Siepellocht. Deze zijn ons allemaal ‘gewoon’ blijven steunen.

Wij zijn blij en ook erg dankbaar voor deze steun. Want zonder leden en sponsoren kan onze vereniging niet bestaan.

Voor al deze mensen en ook de rest van de Ootmarsummers willen wij iets organiseren.
We zijn al aan het brainstormen om activiteiten te ontplooien buiten de carnavals periode. Denk aan een zomeractiviteit/feest.

Ook hebben de Siepeljonkers hun grote online  “Night of the Jonkers” avond verschoven naar begin maart. Doe allemaal mee, want het belooft een spektakelstuk te worden!
Vanzelfsprekend is dan ook nog niets zeker maar we houden de situatie in de gaten, en houden jullie via onze media-kanalen op de hoogte.

Alaaf, en volhoald’n!

Nieuws

Doe allemaal mee aan de optocht!

Doe allemaal mee aan de 56e optocht in de Siepelstad Zaterdag 22 februari staat alweer de 56e optocht in de Siepelstad op het programma. Gezien de voorgaande edities belooft de optocht ook dit jaar weer een prachtig mooie, enthousiaste, kleurrijke, feestelijke en muzikale stoet van praalwagens, grote/kleine groepen en één en/of tweelingen te worden. We…
Lees meer

Info kaartverkoop Zitting

Op 6, 7 en 8 februari a.s. vinden weer de jaarlijkse zittingsavonden van carnavalsvereniging de Othmarridders plaats. Ook dit jaar belooft het weer een zeer gezellige en ontspannen avond te worden met muziek, buuts, dans en sketches, waarvoor de sporthal de Schalm zal worden omgetoverd tot een heus Stadstheater. Een heerlijk ongedwongen avondje uit dus!…
Lees meer
Menu