Siepellochtcommissie

De Siepellochtcommissie vormt het creatieve brein van de vereniging, als pers- & propagandacommissie verantwoordelijk voor het jaarlijkse glossy carnavalsblad ‘de Siepellocht’ , externe communicatie en ICT zaken.  Van publicaties in de krant, social media, website, het ontwerp van de onderscheidingen, programmaboekjes voor de zittingsavonden, briefpapier, huisstijl, lidmaatschapskaartjes, cheques en ga zo maar door, de creatievelingen van de Siepellochtcommissie maken er iets moois van!

Volgens  eigen zeggen, verreweg de leukste creatieve club van de vereniging. Het kost jaarlijks bloed, zweet en tranen kost  de deadline te halen om exact een week voor de dolle carnavalsdagen beginnen een spetterende Siepellocht te presenteren maar het resultaat is het waard!  De ‘locht’ wordt geheel eigenhandig vervaardigd, met behulp van de nieuwste (grafische) technieken en vooral de vele enthousiaste creatievelingen in deze commissie.

Ben je sterk in grafisch ontwerpen, ben je creatief in het bedenken van grappige teksten en hou je van gezelligheid? We kunnen altijd versterking gebruiken!

Menu